Over ons

Al meer dan 60 jaar passie voor auto's!

Jan van Willegen is inmiddels een begrip in het Land van Heusden en Altena. Al jaren zijn wij het betrouwbare en betaalbare adres voor de in- en verkoop van auto’s en het onderhoud hiervan.

Liefde voor Hyundai

Van Willegen heeft een voorliefde voor Hyundai. Niet voor niets is Van Willegen Giessen Hyundai specialist. Voor uw Hyundai onderhoud kunt u dus terecht bij Van Willegen. Daarnaast is Van Willegen ook een universele garage die is aangesloten bij AutoFirst.

AutoFirst garage

AutoFirst is een franchise formule van autogarages. Bij ons kunt u terecht voor uw APK keuringen en (universeel) auto onderhoud. Alle automerken zijn bij ons dus van harte welkom! De werkzaamheden verrichten wij onder de condities van een AutoFirst garage. Wij werken met de modernste toepassingen, bieden een hoge servicegraad en onderdelen van zeer goede kwaliteit.

Aandacht voor u en uw auto!

Bij Van Willegen nemen wij de tijd voor u. Bij ons krijgt u altijd een zeer persoonlijke benadering. Ook weet u vooraf waar u aan toe bent. Bij ons krijgt u altijd een exacte prijsopgave vooraf. Alleen de beste vakmensen werken aan uw auto.

Maak kennis met onze vakmensen

 • Jan van Willegen
  JAN VAN WILLEGEN
  EIGENAAR
  Jan van Willegen is de eigenaar van Van Willegen Giessen en Van Willegen Autoschade. Hij houdt zich dagelijks bezig met de algemene leiding.
 • Fred van den Heetcamp
  FRED VAN DEN HEETCAMP
  VERKOOP / INKOOP
  Fred van den Heetcamp is verantwoordelijk voor de bemiddeling van aankoop van nieuwe auto’s, occasions en de inkoop van auto’s. De man voor uw eerlijke auto advies op maat.
 • Marco Simons
  MARCO SIMONS
  WERKPLAATS
  Marco Simons is de man van de werkplaats van Van Willegen Giessen. Hij is de specialist voor deskundig en betrouwbaar onderhoud aan uw auto.
 • Angelina Wind
  ANGELINA WIND
  RECEPTIE
  Angelina Wind is uw eerste contactpersoon. Dagelijks staat zij de klanten (telefonisch) te woord voor het inplannen van afspraken.