Auto onderhoud

Universeel auto onderhoud voor alle auto's!

Jan van Willegen in Giessen is het adres voor betrouwbaar en betaalbaar auto onderhoud. Tijdens het onderhoud aan uw auto zullen wij controleren of er slijtage of defecten zijn aan uw auto. Tijdens tijdig onderhoud worden deze onderdelen gerepareerd of vervangen.

Door preventief onderhoud kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en veilige conditie van uw auto. Naast dat u zo nooit voor verrassingen komt te staan, verhoogt een volledig onderhoudsboekje ook de waarde van uw auto!

Moderne werkplaats

Aan de Provincialeweg in Giessen vindt u onze moderne werkplaats. Deze werkplaats biedt de ruimte om alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dit doen wij aan de hand van de nieuwste technieken en moderne apparatuur. Onze vakbekwame en ervaren monteurs staan altijd voor u klaar.

Klaar terwijl u wacht

Pech gevallen komen nooit uit. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom werken wij op basis van een no-nonsesmentaliteit. Onze monteurs staan altijd voor u klaar. Wij verrichten de onderhoudswerkzaamheden snel en desnoods zonder afspraak. Uw auto is vervolgens klaar terwijl u wacht! Bij ons staat de koffie altijd klaar!

Betaalbaar en betrouwbaar!

Onze garage is BOVAG en RDW-erkend. Professionaliteit en kwaliteit staan bij ons dus hoog in het vaandel. Wij verrichten alle werkzaamheden met de beste apparatuur. Wij zijn in staat om alle auto’s te onderhouden en repareren, aangezien wij werken met de nieuwste technieken. Tegenwoordig zijn alle fabrikanten verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Zo kunnen wij ook auto’s repareren die nog onder fabrieksgarantie vallen. Alle onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Van Willegen Giessen laten uitvoeren met het behoud op mobiliteits- en fabrieksgarantie!

Eerlijke tarieven

Wij streven naar betaalbaar auto onderhoud. Wij werken op basis van een unieke werkwijze. Zo weet u altijd vooraf wat de kosten zullen zijn van uw onderhoudswerkzaamheden. Wij repareren nooit iets zonder overleg! Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Beter voorkomen dan genezen

Naast reperatie werkzaamheden, kunt u bij ons ook terecht voor al uw preventief onderhoud. Of het nu gaat om een airco check of zomercheck. Het is beter om hoge onderhoudskosten te voorkomen, dan te genezen. Daarnaast kunnen wij u altijd tijdig herinneren aan uw onderhoudsbeurten of keuringen. Via onze vaste onderhoudsprogramma’s staat u nooit voor verrassingen.

Alle werkzaamheden

Wij verrichten alle werkzaamheden aan uw auto. Van het vervangen van een distributieriem, tot onderhoud aan uw remmen. Van een nieuwe koppeling tot het vervangen van uw accu. Alle onderhoudswerkzaamheden kunt u vertrouwd en betaalbaar laten uitvoeren bij Van Willegen in Giessen. Daarbij hanteren wij voor alle onderhoudswerkzaamheden altijd vaste tarieven. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent!

Leenauto nodig?

Bij kleine werkzaamheden kunt u eenvoudig wachten op uw reparatie. Onder het genot van een kopje koffie maken we het zo aangenaam mogelijk voor u. Wilt u ondertussen toch elders heen? Ook dat kan! Van Willegen heeft altijd leenauto’s beschikbaar, zodat u altijd mobiel blijft.